Najnoviji proizvodi

Detoks 50 ml

1,100.00 RSD
Količina:
Ova formula je zasnovana na kombinaciji čuvene Hoksejeve formule i dr Kristoferove formule od crvene deteline (oba travara su hapšena u više navrata zbog ovih formula), kao i mnogih sličnih moćnih (za čišćenje krvi) formula iz celog sveta.

U nastavku slede opšte poznate činjenice iz visoko cenjenih i prihvaćenih medicinskih tekstova. Prema farmakološkim priručnicima, Čaparal sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu. Prema Merkovom priručniku (jedan od najuglednijih medicinsko-hemijskih knjiga na svetu), ova kiselina iz Čaparala je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija (prema Taberovom enciklopedijskom medicinskom rečniku). Čaparal  u sebi sadrži hemikalije koje su najjači prirodni antioksidanti koji će potpuno uništiti tumor u vašem telu. Kako dr Šulc kaže: “Rekao sam da zbog njega tumori ispadaju iz tela. To je neverovatno. Tumori ispadaju iz tela. Indijanci su ga koristili za tu svrhu. Oni su znali. Znali su da od čaparala tumori nestaju.“Ove činjenice nikako ne treba da vam umanje snagu i dejstvo crvene deteline koja je isto tako nezamenljiva u čiscenju krvi i organizma uopste.

Maksimizirajte čišćenje

Pojačajte dejstvo ove formule upražnjavajući je u okviru ili 5-dnevni program čišćenja jetre i žučne kese ili 5-dnevni program čišćenja bubrega i bešike.  Dr Šulc savetuje da svaki pacijent potroši jednu bočicu formule Detoks na nedeljnom nivou.
Ove biljke se koriste u biljnim medicinskim klinikama širom sveta za čišćenje nagomilanih toksina i otrova iz tela, i postale su poznate po svojoj efikasnosti.
“Biljke u ovoj formuli su klasični i tradicionalni čistači krvi i limfe, i to su upravo one biljke koje sam uspešno koristio dugi niz godina u mojoj klinici.”  – dr Šulc

OPREZ: Ova formula sadrži abortificirajuća (prekid neželjene trudnoće) svojstva. Ne koristite ako ste trudni ili dojite.

Način upotrebe: Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Sastojci: Cvet crvene deteline (Trifolium pratense), čaparal (Larrea tridentata), koren čička (Arctium lappa – radix), sok od belog luka (Allium sativum), lobelija (Lobelia inflata), habanero paprika (Capsicum chinense), koren štavelja (Rumex crispus), koren vinobojke (Phytolacca decandra), koren mahonije (Mahonia aquifolium).
Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
Rok trajanja: 2 godine od datuma utisnutog na ambalaži.
Zapremina: 50 ml

  • Dostupnost: 79 Na stanju
  • Šifra: D062
  • Brend: DRAMIS

Upišite komentar

Napomena: Ne koristite HTML u tekstu.