O nama

Osnovana 2015. godine, DRAMIS, sa sedištem u Bajinoj Bašti (Srbija), je preduzetnička radnja specijalizovana za razvoj, proizvodnju i distribuciju originalnih biljnih tinktura i drugih biljnih preparata. Ključ našeg uspeha je kultura koja neprekidno teži ka najvišem kvalitetu proizvoda i odličnom korisničkom iskustvu.

Osnivači se aktivno bave proizvodnjom tinktura, čajeva, ostalih biljnih preparata, savetovanjem o tradicionalnim metodama jačanja imuniteta, detoksikacije organizma.

Naš dosadašnji rad (biljni preparati, detoksikacija organizma i jačanje imuniteta) je pokazao da su mnogi zdravstveni problemi izlečivi, ali da su ljudi neizlečivi, jer ne žele da prihvate jednostavne „zakone zdravlja“ i da promene svoje loše navike.

Ukoliko imate problema sa zdravljem, a želite da pristupite svom problemu na jedan tradicionalan, prirodan način ili želite samo da se informišete o zdravom načinu života, javite nam se na kontakte koje možete da pogledate OVDE.

Napomena: DRAMIS se ne bavi dijagnostifikovanjem, prevencijom ili lečenjem bolesti, već rad bazira na promovisanju sopstvenih proizvoda i propratnom savetovanju korisnika u korišćenju istih. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti zamena za profesionalni medicinski savet. Ni jedna osoba ne treba da koristi informacije sa ovog sajta za dijagnostifikovanje, prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom).

Nastavi