O nama

O nama

Osnovana 2015. godine, DRAMIS, sa sedištem u Bajinoj Bašti (Srbija), je poljoprivredno pčelarsko gazdinstvo specijalizovano za razvoj, proizvodnju i distribuciju originalnih biljnih tinktura i drugih biljnih preparata. Ključ našeg uspeha je kultura koja neprekidno teži ka najvišem kvalitetu proizvoda i odličnom korisničkom iskustvu.


Osnivači DRAMIS je dugogodišnji koji se još od 2008. godine aktivno bave proizvodnjom tinktura, čajeva, ostalih biljnih preparata, savetovanjem o tradicionalnim metodama jačanja imuniteta i detoksikacije organizma.


Ukoliko imate problema sa zdravljem, a želite da pristupite svom problemu na jedan tradicionalan, prirodan način ili želite samo da se informišete o zdravom načinu života, javite nam se na kontakte koje možete da pogledate OVDE.Naš dosadašnji rad (biljni preparati, detoksikacija organizma i jačanje imuniteta) je pokazao da su mnogi zdravstveni problemi izlečivi, ali da su ljudi neizlečivi, jer ne žele da prihvate jednostavne „zakone zdravlja“ i da promene svoje loše navike.


Napomena: DRAMIS se ne bavi dijagnostikovanjem, prevencijom ili lečenjem bolesti, već rad bazira na promovisanju sopstvenih proizvoda i propratnom savetovanju korisnika u korišćenju istih. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti zamena za profesionalni medicinski savet. Ni jedna osoba ne treba da koristi informacije sa ovog sajta za dijagnostikovanje, prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom).